Werkwijze

Nieuwe website nodig? Laat u dan overtuigen met een  vrijblijvende voorbeeldwebsite.

Het is gebruikelijk dat u zelf een bestand aanlevert met de teksten voor uw nieuwe website. Dit kan gewoon met Word of een ander programma gedaan worden. Nadat u de teksten heeft aangeleverd zullen wij deze doorlopen en ervoor zorgen dat alles zo zoekmachine vriendelijk mogelijk word geplaatst op uw nieuwe website. Wij zullen met u meedenken en kunnen suggesties geven over bijvoorbeeld de indeling, structuur of het kleurgebruik. Als u zelf nog geen mooie foto’s heeft komen wij bij u langs voor een professionele fotoshoot. Op deze manier krijgt uw nieuwe website gelijk een professionele uitstraling en weet uw (potentiële) klant  dat zij met de juiste partij te maken hebben.

 

HOSTING

De hosting heeft u nodig om de bestanden van uw website beschikbaar te maken voor het internet. Dit is dus eigenlijk een stukje ruimte online waar alle foto’s en bestanden van uw website opgeslagen worden. Als u nog geen hosting heeft geregeld kunnen wij uw nieuwe website voor u hosten. Wij kunnen ook uw bestaande hosting overnemen als deze niet voldoet aan de eisen voor een moderne website.

 

DOMEINNAAM

De domeinnaam is uw naam op het internet, deze verwijst naar de hosting waar de bestanden opgeslagen staan zodat de website weergeven kan worden. Als u nog geen domeinnaam heeft kunnen wij deze voor u registreren. Het kan ook verstandig zijn om meerdere domeinnamen te gebruiken die allemaal naar dezelfde website gelinkt worden. Dit zorgt ervoor dat u nog beter gevonden wordt. U kan bijvoorbeeld uw locatie en de hoofdactiviteit in een domeinnaam vast laten leggen. Bijvoorbeeld www.loodgieterinamsterdam.nl op deze manier weet de zoekmachine gelijk waar uw website over gaat en krijgt u een hogere ranking bij Google. Wij kunnen u natuurlijk adviseren over de domeinnaam die het beste bij uw bedrijf past.

 

HARDE SCHIJF GECRASHT

Werkt uw harde schijf niet meer of is deze gecrasht? Geen paniek, in de meeste gevallen zijn uw bestanden nog terug te halen. Dit kost meestal handen vol geld maar bij N-Graphics halen wij uw bestanden terug voor € 150,- het is mogelijk om de bestanden vervolgens te kopiëren naar een externe harde schijf of usb stick.

 

WORDPRESS WEBSITE GEHACKT

Website gehackt en niet meer bereikbaar? Haal even rustig adem en bedenk dat er voor elk probleem altijd een oplossing is! Daarnaast bent u niet de enige, er worden jaarlijks namelijk duizenden websites gehackt en helaas hebben wij dit ook al eens meegemaakt.


Neem direct contact met ons op en wij zullen de schade voor u in kaart brengen.


Het aller belangrijkste is het veranderen van al uw wachtwoorden, vooral de wachtwoorden van uw Control Panel en de FTP moeten direct gewijzigd worden. Nadat wij een analyse hebben gemaakt van het probleem zullen wij uw website tijdelijk in de onderhoudsmodus zetten zodat uw klanten nergens last van hebben. Als u een back-up van uw website heeft kunnen wij deze binnen een dag of twee weer online zetten. Als dat niet het geval is moeten alle bestanden en mappen worden opgeschoond om ervoor te zorgen dat uw website vrij van virussen en infecties is.